Vse o tvoji ljubezni

Imaš vprašanje okoli tvojega ljubezenskega življenja? Je tvoj partner, mož ali ljubimec iskren do tebe? Te mož ali partner vara? Si samska in iščeš ljubezen?
*
Povedala ti bom kaj te čaka na tvojem ljubezenskem področju. Razkrila ti bom kaj se dogaja v zakulisju in kdo si kaj misli o tebi. Povedala ti bom če te partner vara in kaj se pravzaprav dogaja v njegovi glavi.
*
POKLIČI in me vprašaj kar te zanima. Tukaj sem zate, da ti odgovorim na vsako tvoje vprašanje.

*

vedeževanje po telefonu 090100150

Vse to ti bo pomagalo pri temu, da boš lahko potem sprejemala boljše odločitve in si odprla pot do sreče v ljubezni. Obenem bom odstranila vse negativne energije okoli tebe in okoli tvojega partnerja ter tako omogočila, da se bosta lahko bolje povezala.
*
Lahko mi pošlješ tudi sms. Z veseljem ti bom napisala vse kar moraš vedeti in kaj se ti bo dogajalo v ljubezni.
sms vedeževanje za vas LOVE na 3336
Divinacija, vedeževanje, ali bolje, moj vpogled v prihodnost zajema tudi vsa ostala področja življenja: LJUBEZEN, ZDRAVJE, POSEL, SLUŽBA, ŠTUDIJ, VARANJA, DEDIŠČINA, SODNI POSTOPKI, KARIERA, SEKS, DRUŽINSKI ODNOSI, ……
Zato če te še kaj drugega zanima razen ljubezni, potem vprašaj tudi to. Tukaj sem zate, da ti pomagam.

Ko zate odpiram karte ali se intuitivno povezujem z Univerzumom, se pred mano odpira tvoja življenska zgodba. Z vsako karto, ki jo odprem, se zgodba razvija in spreminja. Čustva, napetosti, ljubezen in sovraštvo…..vse se vidi in občuti bolj kot si sama lahko misliš.

Prva stran za vedeževanje in jasnovidnost


SMS vedeževanje informacije: Ponudnik vsebine: Gevion d.o.o. www.gevion.si . Ponudnik sms storitve: Simpatel d.o.o. www.simpatel.si; Z uporabo SMS storitve potrjujete, da ste seznanjeni s splosnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani filipid.si. Cena poslanega sms vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) pa je 2,49 EUR z DDV. S poslanim sms-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih sms-ov. /// Informacije za vedeževanje po telefonu na številki 090100150: Strošek klica iz Telemach omrežja je 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 3.33 eur/min, , iz omrežja Telekom je strošek 2.71 eur/min,  iz T2 je strošek 2.49 eur/min. Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik storitve je podjetje Gevion d.o.o..