SMS vedeževanje zate – pošlji sms zdaj

Vedeževanje preko sms je namenjeno vsakemu izmed vas , ki vam ustreza bolj kot vedeževanje po telefonu

Vedeževanje preko sms storitve je najenostavnejši način, da pridete v stik z vedeževalko, torej z vašo prihodnostjo. Z sms vedeževanjem po telefonu prihranite čas, obenem pa lahko sms pošljete kadarkoli in od kjerkoli.

Neglede v družbi koga ste, nihče ne bo vedel komu pišete sms in kakšna je vsebina. Če vam pa vseeno bolj ustreza vedeževanje po telefonu potem pa kar izvolite in me pokličite.

Za vas opravim divinacijo, vpogled v vaša polja usode na področjih, kot so LJUBEZEN, PARTNERSTVO, POSEL, FINANCE, DELO, DRUŽINA, DOM, OTROCI, POČUTJE, DEDIŠČINA. Vedno mi lahko pošljete sms, ko se vam bo zdelo potrebno, ko boste začutili, da potrebujete nasvet, divinacijo ali vedeževanje. Morda vas zanima še kaj bolj posebnega. Takrat mi brez zadržkov pošljite sms.

Sami boste lahko videli, če gre za točno vedeževanje. Preverite in verjamem, da boste zadovoljni.

točno vedeževanje sms LOVE na 3336
sms vedeževanje VENERA na 3336

Ponudnik vsebine: Gevion d.o.o. www.gevion.si . Ponudnik sms storitve: Simpatel d.o.o. www.simpatel.si .  Z uporabo SMS storitve sms vedeževanje potrjujete, da ste seznanjeni s splosnimi pogoji, ki so obrajvljeni na spletni strani filipid.si; Cena poslanega sms vprašanja za sms vedezevanje se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) pa je 2,49 EUR z DDV. S poslanim sms-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih sms-ov.

Zakaj je vedeževanje dobra stvar?

Verjemite mi, da je vedeževalko in svetovalko dobro imeti vedno ob sebi.

Vedeževalka Mimi pravi: “Vedeževanje po sms je podobno zdravljenju na daljavo ali kakršnemkoli drugačnem delovanjem na daljavo. Enostavno povedano …. deluje!!!”

Vedeževalka MImi

Kolikrat se vam zgodi, da se v določenem trenutku znajdete v situaciji, ko ne veste kako naprej? Kolikokrat ste si zaželeli, da bi v točno določenem trenutku lahko spregovorili z nekom, ki vas razume?

No, morda me sedaj ne potrebujete in vedeževanje vam je bolj v napoto kot v korist. Popolnoma vas razumem. Obenem se velikokrat odločite po lastni presoji, neglede na dogajanje. Morda pa se v vas nabere toliko pritiska, da kar naenkrat postanete vulkan, ki enostavno mora eksplodirati. Tudi to razumem.

Pridejo pa trenutki, ko enostavno potrebujete nekoga. Nekoga, ki bi vam pomagal razumeti situacijo. Nekoga, ki bi vam lahko prerokoval in pogledal v vašo prihodnost. In takrat, v tistem trenutku, ne morete do vedeževalke ali vedeževalca.

Zato lahko koristite sms vedeževanje, torej vedeževanje preko sms storitve.

To je zelo enostavno, priročno, zasebno in, med nami rečeno, zelo intimno. V roke vzemete vaš telefon in na sms aplikaciji vpišete prvo ključno besedo VENERA ali LOVE, zraven dopišete vprašanje, nato pa to pošljete na številko 3336. Prvo bo treba potrditi splošne pogoje, nato pa lahko pričakujete odgovore na vaša vprašanja.

Vedeževalka Venera svetuje: “Razlike med storitvijo vedeževanje po telefonu in sms vedezevanje praktično ni. Važno je le to, da smo v istem trenutku na obeh straneh linije na isti frekvenci. Čas in prostor sta zgolj iluziji, ki nas omejujejo.”

Vedeževalka Venera

Je lahko za vas vedeževanje, ki ga izvajam, točno vedeževanje? Lahko. Ker nismo vsi ljudje za vse ljudi je potem to za nekoga resnica, za drugega pa ne, dejstvo ali pa ne. Kaj je točno za vas, ki to brete sedaj, pa ne vem. Zato vas vabim, da nas kontaktirate in preverite sami. Obe se bove potrudile, da boste dobili kar se da dobre odgovore.

Vedeževalka Mimi