Tvoja ljubezen na dlani

Imaš vprašanje okoli tvojega ljubezenskega življenja? Je partner, prijatelj ali ljubimec iskren do tebe? Te vara? Si samska in iščeš ljubezen? PRAVZAPRAV NE VEŠ KAJ SE BO DOGAJALO NA LJUBEZENSKEM PODROČJU?
*
Naj te ne skrbi … povedala ti bom kaj te čaka na tvojem ljubezenskem področju. Razkrila ti bom kaj se dogaja v zakulisju in kdo si kaj misli o tebi. Povedala ti bom kaj se pravzaprav dogaja v njegovi glavi.
*
Pokliči me in vprašaj kar te zanima. Tukaj sem zate, da ti odgovorim na vsako tvoje vprašanje.

vedeževanje po telefonu 090100156

Vse to ti bo pomagalo pri temu, da boš lahko potem sprejemala boljše odločitve in si odprla pot do sreče v ljubezni. Obenem bom odstranila vse negativne energije okoli tebe in okoli tvojega partnerja ter tako omogočila, da se bosta lahko bolje povezala.
Lahko mi pošlješ sms, če ti tako bolj ustreza.
sms vedeževanje TAROT na 3040
Divinacija, vedeževanje, ali bolje, moj vpogled v prihodnost zajema tudi vsa ostala področja življenja: LJUBEZEN, ZDRAVJE, POSEL, SLUŽBA, ŠTUDIJ, VARANJA, DEDIŠČINA, SODNI POSTOPKI, KARIERA, SEKS, DRUŽINSKI ODNOSI, ……
Zato če te še kaj drugega zanima razen ljubezni, potem vprašaj tudi to. Tukaj sem zate, da ti pomagam.

Ko zate odpiram karte ali se intuitivno povezujem z Univerzumom, se pred mano odpira tvoja življenska zgodba. Z vsako karto, ki jo odprem, se zgodba razvija in spreminja. Čustva, napetosti, ljubezen in sovraštvo…..vse se vidi in občuti bolj kot si sama lahko misliš.

Vedeževalka in jasnovidka prva stran


SMS vedeževanje informacije: Ponudnik vsebine: Gevion d.o.o. www.gevion.si . Ponudnik sms storitve: Simpatel d.o.o. www.simpatel.si; Z uporabo SMS storitve potrjujete, da ste seznanjeni s splosnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani filipid.si. Cena poslanega sms vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) pa je 2,49 EUR z DDV. S poslanim sms-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih sms-ov. /// Informacije za vedeževanje po telefonu na številki 090100156: Strošek klica iz Telemach omrežja je 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 3.33 eur/min, , iz omrežja Telekom je strošek 2.71 eur/min,  iz T2 je strošek 2.49 eur/min. Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik storitve je podjetje Gevion d.o.o..