Jasnovidke in vedeževalke berejo dobre knjige

By | 25. marca, 2021
kaj berejo jasnovidke in vedeževalke

Ja, to je dobro vprašanje. Torej kaj zares berejo vedeževalke in tudi jasnovidke?

Berejo knjige o samorealizaciji, o samopomoči, o odpiranju tretjega očesa, o strokovno literaturo o entititetah, ki nas obkrožajo, knjige o angelih, knjige o nebesih, o vzporednih svetovih, o poljih vsemogočne resnice, knjige o meditaciji, pa tudi knjige o filozofiji ne bi smele manjkat. 

Zakaj je pomembno, da se bere knjige?

Ker so v knjigah zapisane modrosti, zapisane informacije tistih, ki stvari poznajo, razumejo. V knjigah je napisano vse tisto kar bi ljudje morali vedeti. V knjigah so zapisane resnice. Seveda resnice tistih, ki knjige pišejo. Zakaj tako govorim? Ker vsak ima svojo resnico, vsak ve zase kaj je za njega prav in kaj ni prav.

Tako da naloga vsakega, ki bere knjige, je, da zna iz vsake knjige potegnit ven samo tisto kar je v določenem trenutku pomembno. Zato je treba imeti knjige kupljene. Ker skozi čas vsi rastemo v glavah, postajamo bolj modri in zato vsakič, ko beremo knjigo, preberemo nekaj novega. Ker modrosti v knjigah so zapisane v plasteh.

Pa ne samo branje knjig, tudi meditacija je pomembna. Preberite več o temu kaj jasnovidke pravijo za namen meditacije.

Je za jasnovidke in vedeževalke pomembna količina knjig?

Ni pomembna. Sama osebno imam 20 knjig, bolj debelih po domače povedano. In te knjige neprestano prebiram in neprestano nekaj novega iz teh potegnem. To so res knjige, ki so “neverending story”.  Knjiga sanj, knjiga o simbolih, knjige o magiji, knjige o tarotu, knjige o entitetah in knjige o magijskih disciplinah in disciplini same sebe.

Seveda mi na vsake toliko pride še kaka knjiga pod roke, vseeno tudi sama ne ostajam na številki 5 recimo ampak se jih je v vseh mojih letih, ki jih ni malo, nabralo okoli 20.

Nakupj rabljenih knjig da ali ne?

Iz izkušenj povem takole: če se gre za romane, kuharice, naredi si sam in podobno, potem je odgovor DA. Če pa naletite na rabljene knjige, ki govorijo o ezoteričnih stvareh orizoma o tematikah, ki sem jih malo prej omenila, pa je odgovor NE. Zakaj ne? Ker nikoli ne veste kdo jih je imel pred vami, nikoli ne veste kaj vse se je pripopalo na te knjige in nikoli ne veste kako vam bo to lahko zaradi tega škodovalo pri vašem delu.

Vsaka dobra vedeževalka in prava jasnovidka dobro ve …

Vse kolikor toliko dobre jasnovidke in vse dobra vedeževalke se zavedajo, da je ravnovesje v lastnem življenju in pri delu izjemnega pomena. In vsaka se obenem zaveda, da je zelo težko držati vse skupaj v ravnovesju. In potem, ko na vašo knjižno polico priroma ena rabljena knjiga, ki govori o JINN entiteah, je velika verjetnost, da ste si enega JINN-a nehote pripeljali s sabo.

Zato bodite pozorni. Ni vsaka rabljena knjiga dobra investicija.