Beleženje dogodkov in beleženje rezultatov

By | 6. aprila, 2021
jasnovidka beleži rezultate

Beleženje napovedi in beleženje rezultatov ne pametna poteza

Ni je stvari na svetu, ki se ne beleži in ki se ne spremlja. Narava beleži, ljudje beležimo, vse se beleži. Že od pradavnine je beleženje dogodkov nekaj izjemno pomembnega in nekaj po čemer se potem vsak lahko nekdo orientira in nekako ve kaj pričakovati za naprej. 

Če povem en enostaven primer: vsako leto, ko kupite setveni koledar, je le ta narejen v veliki meri na podlagi položaja lune. 

Zakaj beležiti in spremljati? 

Zato, da se postavi nek sistem in zato, da nas lahko čim manj stvari preseneti. Ljudje radi živimo v predvidljivem okolju. To je dejstvo. Sedaj že slišim misli nekaterih, ki pravijo, da nič ne beležijo in da živijo v sozvočju z naravo. Kaj pa pomeni živeti v sozvočju z naravo? Med drugim tudi to, da se sledi sistemu, ki ga je postavila narava, skupaj z vsemi beleženji sončnih vzhodov, sončnih zahodov, položaja Lune, plime, oseke, bečeženje menstrualnih ciklov in podobno.

Zakaj bi morala vsaka vedeževalka in jasnovidka beležiti dogodke, beležiti vprašanja in beležiti odgovore?

Pri vsakem delu je zelo pomembno napredovanje, izboljševanje, preverjanje, testiranje. In to ni nič drugače pri vedeževanju, vpogledu v prihodnost, jasnovidnosti, … pač kakorkoli to že vi imenujete. vsak ima svoje izraze, da je Ego posameznika zadovoljen.

Vsak, ki se s to tematiko ukvarja, vsaka dobra vedeževalka bi, dobesedno povedano, morala voditi neke vrste knjigo vprašanj in odgovorov, v kateri je zabeleženo vprašanje, zabeležen sistem zajemanja podatkov, metoda dela, metoda vpogleda v prihodnost, v napoved dogodka in vse kar nam pove kako smo prišli do rezultata. To delajo tudi v matematiki, tudi v šoli ni bilo dovolj, da ste zapisali rezultat ampak ste morali zapisati tudi pot, ki vas je pripeljala do tega rezultata.

Zakaj tako?

Ker le s tem, da se zapiše vse, se lahko potem kasneje človek vrne na te zapise in preverja ali so se napovedi uresničile, če se je pravilno napovedalo prihodnost ali ne. Tako se lahko prebere vse zaznave tiste napovedi, zakaj je jasnovidka napovedala prihodnost na način kot je napovedala. 

Seveda seveda je najlažje ne spremljat jasnovidkine napovedi za nazaj, ki se niso uresničile. To je izjemno neodgovorno. Na Youtubu, na FB in še marsikje drugje lahko spremljate vedeževalke in jasnovidke, ki napovedujejo vse možno, potem pa kar pozabijo preveriti za nazaj kaj se je zgodilo in kaj ne.

Sem kritična, vem, a tak je treba biti, če se želiš ograditi od neodgovornih.

vaša jasnovidka Mimi

Beleženje vprašanj, beleženje metodologije napovedovanja prihodnosti in beleženje odgovorov bi moral biti pravzaprav trening vsakega napovedovalca prihodnosti. 

Ni ga atleta, ki bi hodil samo na tekme. Vsak atlet 99% svojega časa posveča treningom, na tekmovanju pa preživi samo tisti 1% svojega časa. Zakaj že? 

In tako je za vsako stvar. Vedeževanje in jasnovidnost nista nobene izjeme. Za napredovanje je potreben trening. In tako kot poznamo trening mišic, poznamo trening razvijanja mentalnih sposobnosti in odpiranja tretjega očesa.