Kako postati dobra jasnovidka ali dobra vedeževalka

By | 29. aprila, 2021
jasnovidka - vedeževalka - slovenija

Biti dobra vedeževalka in biti jasnovidka

V Sloveniji se dogaja marsikaj. Veliko je vedeževalcev, vedeževalk, jasnovidk, jasnovidcev, veliko svetovalcev, veliko astrologinj, ma ni da ni. In vsak se izogiba temu, da bi se ga imenovalo vedeževalka. Ker pojem vedeževalka je tako izrabljen pojem, da ni res. Kaj to pomeni v praksi?

Vsak, ki ima pet minut časa, se gre v Sloveniji vedeževanje. če bi vi vedeli kaj sem že vse videla, slišala, izkusila, sodelovala z … in podobno, si bi mislili, da to ni možno, da to ne obstaja. Pa vendar bi lahko sedaj pisala zgodbo za zgodbo o tem kdo vse dela na 090 linijah in kdo na chatih za sms vedeževanje. 

Velikokrat slišim tole: “Če mi nikjer ne bo uspelo bom šla pa delat na 090 linije in ljudje bodo rekli, da sem dobra vedeževalka.” In vse kar porečem nazaj je: “Ja pa kaj še.”

Opravljat delo vedeževalke ni tako enostavna stvar

Da je pa vedeževalka še zares dobra vedeževalka, je potrebno izpolniti nekaj pogojev. Ne gre se samo za točne napovedi. gre se tudi za sposobnost empatije, sposobnost sprejemanja človeka na drugi strani 090 linije, za sposobnost dajati prave nasvete. če je dajanje točnega odgovora cilj, je dajanje dobrih nasvetov pot do cilja. In, kot je upam da marsikomu jasno, je pot pomembnejša od cilja.

Če nekdo postavi vprašanje “Ali se bom ločila?”, je lahko odgovor lahko zelo jasen, torej DA ali pa NE. Pa vendar to še zdaleč ni dovolj dober odgovor. Potrebna je razlaga zakaj je odgovor pozitiven ali negativen, kaj se bo dogajalo na poti do tega odgovora, kako bo oseba to prenašala, kaj bodo stranski učinki, se to splača delat ali ne. Ja, pravilno ste prebrali …. se splača ali ne. Ker v bistvu ni problem se ločit in ni problem se ne ločit. Problem je ali je oseba sposobna potem peljati to odločitev, sprejeti posledice ene ali druge smeri, je sposobna nositi breme te odločitve in tako naprej.

Nasvet, ki vam ga lahko kot dobra vedeževalka dam …

Dobra vedeževalka ali dobra jasnovidka v bistvu tista ženska, ki lahko posameznika spremlja skozi dogajanje in skozi odločitve, ki jih je potrebno sprejeti, da bi se vse lepo speljalo glede na odločitev da ali ne.

Marsikdo bo porekel, da je jasnovidka ali vedeževalka samo navadna šlogarica a je to daleč od resnice. Še kako pomembna je lahko za vsakega, ki si želi vpogleda v vse energije, ki obkrožajo dogajanje. In če se vrnem nazaj na vprašanje ali naj se nekdo loči ali ne, je dobra vedeževalka lahko izjemno velika pomoč pri taktičnih odločitvah, ki v okolici prepoznajo ljudi, ki lahko človeku, ki se odloča, pomagajo ali škodujejo.

Če bi le vsaka, ki si želi biti vedeževalka, brala dobre knjige, bi bilo vse drugače. Preberite kaj berejo vedeževalke in jasnovidke

Naloge dobre vedeževalke

Naloga dobre vedeževalke je peljati tistega, ki sprašuje za svojo prihodnost, skozi vse trnje na poti, čez deroče reke in skozi največje nevihte življenjskih odločitev. Dobra vedeževalka mora biti svetilnik na pečini nevihtnega morja in valov, pokazat mora luč na koncu tunela, spremljat človeka na poti do svoje realizacije.

Za vse to pa so potrebna leta in leta izkušenj. Pa vendar pogosto beremo v reklamah, da obstaja ta in ta jasnovidka, ki je podedovala svoj dar od svoje mame, svoje babice, dedka …. joj joj kako me zaboli v glavi ko berem te neumnosti. To dedovanje dara jasnovidnosti obstaja, seveda da ja. Samo še zdaleč ne tako kot se razlaga v reklamah.

Dejansko veliko bolj verjamem tistim, ki pravijo, da jih je vedeževanja naučila njihova babica ali dedek. To se pa dogaja zelo zelo pogosto. Tudi sama učim mojo hčero in vnukinje kako se gleda v karte, kako se napoveduje prihodnost. Ker napovedovanje prihodnosti ni tehnologija ampak umetnost. Časovne premice se prepletajo med sabo in treba je najti tisto časovno premico, ki pelje naprej in se ne samo nekje ustavi v slepi ulici.

Dobra vedeževalka mora zato imeti kar nekaj dobrih lastnosti, predvsem pa mora delati v dobro človeka, v dobro spraševalca. Oseba, ki se odloči za vedeževanje ali jasnovidni vpogled, kakorkoli to že vi imenujete, poišče pomoč vedeževalke in pomoč jasnovidke z jasnim namenom, ki presega okvirje tistega kar je v družbi normalno.