Dobra vedeževalka po telefonu zate

By | 13. februarja, 2021
dobra vedeževalka po telefonu dobro vedežuje na 5060

Dobra vedeževalka je nekaj kar se zelo težko doseže. Dobra vedeževalka po telefonu lahko postane samo tista ženska, ki leta in leta posveča svoje energije temu, da izostruje svoje čute, meditira, bere dobre knjige, zabeležuje svoje napovedi in opazuje svoje rezultate. 

Ampak gremo po vrsti ….

Dobra vedeževalka izostruje svoje čute

To je nekaj kar lahko naredi vsak. Izostrovanje čutev ni nič drugega kot to, da se daje pozornost najprej vsakemu čutu posebej, nato pa se daje pozornost dvema čutoma skupaj, pa tremi in tako do tega, da se obenem začuti, da se zaveda posameznik, vsakega čuta posebej ob istem času, istočasno. Preberite več kako jasnovidka in vedeževalka izostrujeta čute

Vsaka dobra vedeževalka po telefonu tudi meditira

Meditacija je nekaj neobhodnega, nekaj zelo zelo pomembnega. Z meditacijo umirimo um, umirimo želje, umirimo potrebe in se povezujemo s poljem, kjer je vse jasno in kjer se vse ve in kjer se polja resničnosti prekrivajo z realnim življenjem. Nočem vas mučiti s profesionalnimi izrazi, raje vam to pišem tako bolj poenostavljeno. Z meditacijo poravnamo naše misli in duha s tistim kar bi vedno morali biti in vedno morali upoštevat. Meditacija nas popelje v prostor miru, prostor zavedanja, prostor razmišljanja. Ker meditirati ne pomeni samo imeti prazno glavo. Preberite več kaj je zame namen meditacije.

Pri dobri vedeževalki vedno najdeš dobro knjigo, pa ne samo eno

Kdor ne bere knjig je nekdo, ki veliko zamuja. Včasih je bilo branje knjig nekaj normalnega. Seveda kdor ni bral knjig je vsaj časopise prebiral, revije in podobno. Sedaj pa, ko je internet prevzel glavno vlogo v življenju vsakega izmed nas, se je branje preselilo na računalnike, tablice in telefone. In kje je problem boste vprašali? Na vseh teh napravah je toliko motilnih elementov, da se človek sploh ne more osredotočiti samo na branje nečesa. Če to niso obvestila in “remindersi” je to Youtube, reklame in vse ostale aplikacije, ki samo čakajo, da jih odprete. Branje knjig v fizični obliki je zato tisto, kar bi se moralo v prihodnosti ohraniti.

Vendar pa je tako, da brati njige še ne pomeni brati dobre knjige. Kaj je dobra kniga? O temu lahko preberete v prispevku, ki sem ga zapisala na temo kaj berejo jasnovidke in vedeževalke. Vsekakor je branje knjig za dobro vedeževalko pomembno tako kot hranjenje ali pitje vode. Treba je hranit možgane in misli s tistimi idejami, ki pripomorejo k boljšemu razumevanju sveta. 

Sem morda za vas lahko dobra vedeževalka po telefonu? Na tej spletni strani imate moje kontaktne podatke za sms vedeževanje in vedeževanje po telefonu. Pokličite, vprašajte, potrudila se bom za vas.

Vedeževalka Venera

Pokličite dobro vedeževalko na telefon

Pošljite dobri vedeževalki sms

Za dobro vedeževalko je nujno beleženje napovedi in beleženje rezultatov

Vsaka vedeževalka, ki se ukvarja z napovedovanjem prihodnosti, bi morala vodit knjigo vprašanj in odgovorov. Pa ne na način, da se vpiše v knjigo vprašanje in odgovor ampak na način, da se napiše vprašanje, napiše nato metodlogijo gledanja in kako je pokazalo odgovor, nato pa spremljati kaj od tega se je dejansko zgodilo in kako so pripomočki to pokazali in ali se je povedalo stvari pravilno ali ne in kako so pripomočki nakazovali pravi odgovor. To je nujno za spremljanje napredka. To je nujno za opazovanje rezultatov, spremljanje dogajanja in opazovanje kako sile narave, sile prihodnosti, sile napovedovanja in časovnih premic sestavijo svoje delovanje v sestavek, v celoto, v živo celoto delovanja.

Tako da postati dobra vedeževalka po telefonu ni enostavno.

Odgovoriti pravilno na eno vprašanje v zvezi s prihodnostjo je uganiti, odgovoriti pravilno na več vprašanj pa da na koncu ven dobro vedeževalko.