Pomagajmo si sami: Simbol Antahkarana

By | 3. novembra, 2018
Predstavljam vam simbol, s katerim lahko pomagate sebi in drugim.
Antahkarana je simbol, ki vas povezuje z Vesoljem, z neskončno energijo, ki vam pomaga ozdraviti vaše težave. Spodaj napisano aktivira moč simbola kadarkoli ste v njegovi bližini.
Simbol Antahkarana je na Kitajskem in na Tibetu v uporabi že več kot tisoč let. To je močan simbol, zato je dovolj že to, da se nahaja v vaši bližini. V praksi deluje tako, da zelo pozitivno vpliva na vaše čakre in auro.
Ob meditaciji bo simbol sprožil pretok energije skozi vaše čakre in s tem ustvaril ravnovesje, ki ga potrebuje vsak človek. Obenem bo simbol tudi nevtraliziral negativno energijo, ki se je skozi čas nabirala v vašem telesu.
Simbol Antahkarana je uporaben tudi za čiščenje negativne energije, ki se nabira v izdelkih iz zlata ter v kristalih.
Simbol je sestavljen iz treh sedmic, ki predstavljajo sedem čaker, sedem barv in sedem glasbenih not.
Izvor simbola ni popolnoma pojasnen. Simbol naj bi bil simbol dan v uporabo okoli 100.000 let nazaj v dobi Lemurije. Namenjen je bil ljudem, ki so takrat izgubljali povezavo z višjim Jazom, ljudem v težavah.

Kako uporabljati simbol Antahkarana

Simbol lahko opazujete na računalniku ali pa si ga natisnete na papir.
Da bi ga aktivirali, ni potrebno narediti ničesar. Simbol ima svojo zavest in je že aktiviran.
Lahko ga nosite s sabo v denarnici, lahko si ga nalepite na monitor, lahko si ga postavite na delavno mizo, ga zalepite pod stol, na katerem sedite,….;
Če boste simbol uporabili za izboljševanje vašega počutja, potem postavite simbol na mesto, ki potrebuje vašo pozornost.
Dobro je vedeti, da simbol ne more škoditi in ne more biti uporabljen v svojo škodo ali škodo nekoga drugega.