Si samska in iščeš ljubezen?

By | 3. novembra, 2018

Si samska in iščeš ljubezen?

Imaš vprašanje okoli tvojega ljubezenskega življenja? Si samska in hrepeniš po pravi ljubezni? Spoznavaš moške in vse zanima samo seks, zveze pa se ne bi šel niti eden? Si se ločila in bi rada le prijatelja? Se prepričuješ, da je biti samska najboljša opcija zate? Si že obupala v iskanju?
Pokliči me in vprašaj. Zate bom pogledala v prihodnost in ti povedala kar mi pokaže. Obenem ti bom svetovala kaj narediti, kje poiskati pravega zate, kje ga boš našla, na kaj moraš biti pozorna pri moškemu, ki se zanima zate in še marsikaj drugega ti bom povedala. In ko se boš s kom začela dobivati, ti bom povedala kaj se pravzaprav dogaja v njegovi glavi.

vedeževanje po telefonu 090100159

Vse to ti bo pomagalo pri temu, da boš lahko potem sprejemala boljše odločitve in si odprla pot do sreče v ljubezni.

In ne pozabi … nikoli nisi sama. Vedno je nekje nekdo, ki te ima rad.

Če ti je lažje, mi lahko pošlješ sms in vprašaš
sms vedeževanje VENERA na 3336
Divinacija, vedeževanje, ali bolje, moj vpogled v prihodnost zajema tudi vsa ostala področja življenja: LJUBEZEN, ZDRAVJE, POSEL, SLUŽBA, ŠTUDIJ, VARANJA, DEDIŠČINA, SODNI POSTOPKI, KARIERA, SEKS, DRUŽINSKI ODNOSI, ……
Zato če te še kaj drugega zanima razen ljubezni, potem vprašaj tudi to. Tukaj sem zate, da ti pomagam.

Ko zate odpiram karte ali se intuitivno povezujem z Univerzumom, se pred mano odpira tvoja življenska zgodba. Z vsako karto, ki jo odprem, se zgodba razvija in spreminja. Čustva, napetosti, ljubezen in sovraštvo…..vse se vidi in občuti bolj kot si sama lahko misliš.


SMS vedeževanje informacije: Ponudnik vsebine: Gevion d.o.o. www.gevion.si . Ponudnik sms storitve: Simpatel d.o.o. www.simpatel.si; Z uporabo SMS storitve potrjujete, da ste seznanjeni s splosnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani filipid.si. Cena poslanega sms vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) pa je 2,49 EUR z DDV. S poslanim sms-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih sms-ov. /// Informacije za vedeževanje po telefonu na številki 090100159: Strošek klica iz Telemach omrežja je 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 3.33 eur/min, , iz omrežja Telekom je strošek 2.71 eur/min,  iz T2 je strošek 2.49 eur/min. Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik storitve je podjetje Gevion d.o.o..