Kako jasnovidka izostri čute

By | 23. februarja, 2021
kako jasnovidka razvija svoje zaznave

Jasnovidka se dobro zaveda svojih čutov

Medtem, ko jih ostali jemljemo kot nekako samoumevne in se jih zavemo šele ko kakega od teh čutov izgubimo. Pravzaprav jasnovidka tudi. In ko enega čuta ni, je potrebno druge čute izostriti, da bi se lahko uspešno nadomestilo tega, ki ga ni več.

Tudi jasnovidka mora izostrovati svoje čute, zaznavanja. Pri izostrovanju čutev gre pravzaprav za krepitev mišic.

Katere čute poznamo

Če gledamo samo na splošno, potem poznamo pet osnovnih čutov: vid, sluh, voh, okus in otip. Ti čuti medsebojno sodelujejo in ko opravljamo vsakodnevne naloge, ko živimo, se čuti dopolnjujejo in ustvarjajo v človeku osnovo za dojemanje sveta, ki nas obkroža. 

Ko eden od čutov izostane, se poruši vse tisto kar smo imeli za nekaj samoumevnega. Kdor oslepi ta dobro ve kako pomembni so ostali štirje čuti za branje okolice okoli sebe. Kdor izgubi sluh ta dobro ve kaj je s tem izgubil. Kar sem enkrat brala nekje, se zelo veliko ljudi strinja, da je izguba sluha nekaj hujšega kot izguba vida. Seveda je to stvar percepcije vsakega posameznika zase, pa vendar je bila to zame zanimiva informacija. 

Izgubiti voh je tudi izkušnja, ko pozameznik nenadoma izgubi zelo pomembno komponento. 

Kako je izgubiti okus vam bodo še najbolj znalo povedati vsi tisti, ki so preboleli korona virus. Življenje kar naenkrat izgubi barve. Hrana je zelo pomembna stvar v življenju. Nekdo se z njo hrani zaradi preživetja, nekdo drugi pa se hrani zato, da s hrano prekrije čustva, ki so nelagodna in ki rovarijo skozi življenje. In ko hrana nima okusa, potem marsikaj postane sivina, črnina, kakorkoli že to povem. 

Kaj naredi iz navadne vedeževalke pravo jasnovidko si preberite tukaj

Kaj pa glede otipa?

Nadenite si rokavice in vse vam bo jasno. Pa ne gre se samo za otip ampak tudi za dotik. Dotik je nekaj izjemno pomembnega. Z dotikom se prenesejo informacije, z dotikom lahko dosežemo marsikaj. A o temu kdaj kasneje.

Jasnovidka povej … kaj ima zdaj to veze z vedeževanjem, vedeževalko, šloganjem, prerokovanjem … kakorkoli vi to imenujete?

Vsak posameznik, ki bi rad bil vedeževalka, vedeževalec, jasnovidec, jasnovidka in kaj vem kaj še vse, enostavno povedano, mora izostriti čute. 

Izostriti vid pomeni postati pozorno na detajle, ki bi jih sicer spregledali. Izostriti vid je precej naporna stvar, ker vključuje zraven veliko razmišljanja. če povem drugače … naš notranji procesor porabi veliko veliko moči, da sprocesira vse tisto kar naše oko vidi. In ponavadi se nikomur tega ne da počet. 

Kaj je za jasnovidko ali vedeževalko ključnega pomena

+ Izostriti vid

Za vedeževalko in jasnovidko je ključnega pomena, da izostruje vid, da trenira in da s tem odpre vrata za odpiranje najpomembnejšega elementa jasnovidnosti in to je odpiranje tretjega očesa. V praksi to pomeni, da se človeku na mentalnem polju odprejo kanali, odprejo obrisi prihodnosti, prebliski določenih dogodkov skozi obrise ljudi, predmetov, prostora, simbolov, barv. Ponavadi se to dogaja skozi načrtno treniranje odpiranja tretjega očesa. Kako? O temu kasneje.

+ Izostriti sluh

Izostriti sluh pomeni, da začnemo slišati vse tisto kar drugače ne bi, ker bi se zanašali na druge čute. Nemalokrat lahko gledamo v filmih in v realnem življenju, ko nekdo reče: si ti slišal ali si tudi poslušal? Ja .. v temu je velika velika razlika. Ko se posluša potem čut sluha sproži notranje procese, ki jim ni para. Ko to prenesemo na vedeževanje, napovedovanje prihodnosti na tak ali drugačen način, na komunikacijo z duhovi, na slišanje sporočil iz duhovnega sveta, potem to v praksi pomeni, da človek sliši sporočila Univerzuma, sliši Angele in nadangele, ki šepetjo odgovore. 

+ Izostriti vonj

Izostriti vonj pomeni, da sčasoma, ko smo pozorni na vonje okoli sebe, počasi začenjamo zaznavat iste vonje v različnih okoljih, začnemo razumeti kdaj se določeni vonji pojavljajo. tako lahko nekdo postavi neko vprašanje, potem pa nekdo, ki ima izostren vonj, poda odgovor, pravilen odgovor, zato, ker se je naučil povezovati določene vonje z določenimi odgovori. Huh kak kompliciram in fiilozofiram boste zdaj rekli.

+ Izostriti otip

Izostriti otip je nekaj o čemer sem vam že napisala maloprej. Dotik prenaša energijo, dotik je izjemno pomemben za razumevanja energije človeka. Skozi otrip se prenesejo informacije, prenašajo informacije. Živa bitja smo narejena za to, da preko dotika dosežemo dno duše.

+ Izostriti okus

Izostritev okusa je nekaj zelo posebnega. Izostrenje okusa v tem primeru ne pomeni, da boste se naučili začutiti baziliko v omaki ali da boste neko hrano pojedli in našteli vse sestavine in začutili vse odtenke hrane, ki jo vnašate v telo. Izostritev okusa pomeni to, da spremljate kako se vam okus v ustih spremeni, ko se dogaja to ali ono in kako se okus spremeni, ko nekdo postavi vprašanje, vi pa podate odgovor. Teh okusov se ne da zapisat, lahko s ejih samo doživi. 

Vsi tisti, ki pokličete vedeževalko ali jasnovidko, pravzaprav pričakujete samo dobre odgovore. Čisto razumljivo. Biti jasnovidka pa ne pomeni samo jasno videti ampak v praksi to pomeni tudi jasno čutiti preko ostalih izostrenih čutov.

Vabim vas, da me za vedeževanje pokličete ali pa da mi za sms vedeževanje pošljete sms.