Prepovedana ljubezen

By | 3. novembra, 2018

Vse o tvoji prepovedani ljubezni

Imaš vprašanje okoli tvojega ljubezenskega življenja? Je tvoj ljubimec iskren do tebe? Ti laže, govori resnico, te vrti okoli prsta, se mu lahko upreš? Kaj narediti, da bi ga bolj pritegnila k sebi? Te boli srce ker si sama v trenutkih ko se enostavno ne moreta videti? Trpiš, ker zavlačuje z dogajanjem? Te jezi, ker dobro veš, da se izogiba iskrenemu pogovoru? Se počutiš nemočna in nimaš moči iti stran od njega?
Napiši mi sms in vprašaj. Zate bom pogledala v prihodnost in ti povedala kar mi pokaže. Obenem ti bom svetovala kaj narediti, kako speljati, kako ga zavrteti okoli prsta in kako ga bolj pritegniti k sebi ali pa oddaljiti. če si to tako želiš.Povedala ti bom kaj se pravzaprav dogaja v njegovi glavi.

Vse to ti bo pomagalo pri temu, da boš lahko potem sprejemala boljše odločitve in si odprla pot do sreče v ljubezni. Obenem bom odstranila vse negativne energije okoli tebe in okoli tvojega partnerja ter tako omogočila, da se bosta lahko bolje povezala ali pa ti pomagala stran od njega.
*
Divinacija, vedeževanje, ali bolje, moj vpogled v prihodnost zajema tudi vsa ostala področja življenja: LJUBEZEN, ZDRAVJE, POSEL, SLUŽBA, ŠTUDIJ, VARANJA, DEDIŠČINA, SODNI POSTOPKI, KARIERA, SEKS, DRUŽINSKI ODNOSI, ……
Zato če te še kaj drugega zanima razen ljubezni, potem vprašaj tudi to. Tukaj sem zate, da ti pomagam.

Ko zate odpiram karte ali se intuitivno povezujem z Univerzumom, se pred mano odpira tvoja življenska zgodba. Z vsako karto, ki jo odprem, se zgodba razvija in spreminja. Čustva, napetosti, ljubezen in sovraštvo…..vse se vidi in občuti bolj kot si sama lahko misliš.


SMS vedeževanje informacije: Ponudnik vsebine: Gevion d.o.o. www.gevion.si . Ponudnik sms storitve: Simpatel d.o.o. www.simpatel.si; Z uporabo SMS storitve potrjujete, da ste seznanjeni s splosnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani filipid.si. Cena poslanega sms vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) pa je 2,49 EUR z DDV. S poslanim sms-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih sms-ov.