SMS vedeževanje in napoved prihodnosti zate

By | 3. novembra, 2018
sms vedeževanje je super napoved prihodnosti

Napoved prihodnosti je namenjena vsem tistim, ki vam taka oblika vedeževanja bolj ustreza kot klic na 090 linijo

Vedeževanje preko sms storitve je najenostavnejši način, da prideš v stik z vedeževalko, torej s tvojo prihodnostjo.

Z sms vedeževanjem po telefonu prihraniš čas, obenem pa lahko sms pošlješ sms kadarkoli in od kjerkoli. Neglede v družbi koga si nihče ne bo vedel komu pišeš sms in kakšna je vsebina.

Če te zanima, ti lahko sedaj s pomočjo sms vedeževanja takoj pogledave v prihodnost.

Zate opraviva divinacijo, vpogled v tvoja polja usode na področjih kot so LJUBEZEN, PARTNERSTVO, POSEL, FINANCE, DELO, DRUŽINA, DOM, OTROCI, POČUTJE, DEDIŠČINA. Vedno mi lahko pošlješ sms, ko se ti bo zdelo potrebno, ko boš začutila, da potrebuješ nasvet, divinacijo ali vedeževanje. Morda te zanima še kaj bolj posebnega. Takrat mi brez zadržkov pošlji sms.

Zakaj je sms vedeževanje dobra stvar?

Verjemi mi, da je vedeževalko in svetovalko dobro imeti vedno ob sebi. Kolikrat se ti zgodi, da se v določenem trenutku znajdeš v situaciji, ko ne veš kako naprej? Kolikokrat si si zažela, da bi v točno določenem trenutku lahko spregovorila z nekom, ki te razume?

No, morda me sedaj ne potrebuješ in vedeževanje ti je bolj v napoto kot v korist. Popolnoma te razumem. Obenem se velikokrat odločiš po lastni presoji, neglede na dogajanje. Morda pa se v tebi nabere toliko pritiska, da kar naenkrat postaneš vulkan, ki enostavno mora eksplodirati. Tudi to razumem.

Pridejo pa trenutki ….

Pridejo pa trenutki, ko enostavno potrebuješ nekoga. Nekoga, ki bi ti pomagal razumeti situacijo. Nekoga, ki bi ti lahko prerokoval in pogledal v tvojo prihodnost. In takrat, v tistem trenutku, ne moreš do vedeževalke ali vedeževalca. Ne gre.

Zato lahko koristitiš sms vedeževanje, torej vedeževanje preko sms storitve. To je zelo enostavno, priročno, zasebno in, med nama rečeno, zelo intimno. V roke vzemeš svoj telefon in na sms aplikaciji vpišeš prvo ključno besedo VENERA ali LOVE, zraven dopišeš vprašanje, nato pa to pošlješ na številko 3336. Prvo bo treba potrditi splošne pogoje, nato pa lahko pričakuješ odgovore na tvoja vprašanja.

Za napoved prihodnosti vedeževalka MIMI in jasnovidka VENERA pravita takole:

Janovidka Venera pravi: “Napoved prihodnosti preko vedeževanja po telefonu in vedeževanjem preko sms-a je ista, ni razlik. Važno je le to, da smo v istem trenutku na obeh straneh linije na isti frekvenci. Čas in prostor sta zgolj iluziji, ki nas omejujejo.”

Vedeževalka Mimi pravi: “Napovedovanje prihodnosti po sms je podobno zdravljenju na daljavo ali kakršnemkoli drugačnem delovanjem na daljavo. Enostavno povedano …. deluje!!!”

Zato te še enkrat povabim, da me za vedeževanje preko sms kontaktiraš. Tukaj na spletni strani najdeš mojo ključno besedo in nato mi pošlji vprašanje, na katera potrebuješ odgovor.

Tvoja Mimi.